dilluns, 24 de novembre del 2014


Recepta Programa de Ràdio 21 de novembre de 2014

RECEPTA DE MACARRONS AMB BOLETS

Hola, bon dia. Sóc l’ Igor i us diré com podeu fer un bon plat de macarrons amb bolets.


   INGREDIENTS:

-      400 grams de macarrons.
-      Bolets variats.
-      400 mil·lilitres de nata líquida o salsa de tomàquet.
-      Sal.
-      Oli i

-  All 

ELABORACIÓ


Bullim la pasta entre 8 i 15 minuts. Quant la pasta estigui feta la guardem a part. Triem bé els bolets i els saltajem durant 3 minuts juntament amb la sal, l’oli i l’all. Seguidament agafem els macarrons i hi afegim la salsa que hàgiu triat i el saltejat. Finalment ho servim i ens ho mengem.


Jo us recomano que tot estigui ben calent, està més bo. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada